Welkom bij POBA: verhuur van luxueuze en kindvriendelijke villa's en appartementen voor weekends – seizoen.
Hierna vindt u een overzicht van onze projecten die wij verhuren voor weekend- en seizoenverhuur.
Wij onderscheiden ons op de verhuurmarkt door een hoogstaande kwalitatieve afwerking van de onroerende goederen.
De locaties zijn uitgekozen naar ieders behoeften.

PROJECT 1: INFINITY (OOSTENDE)

Infinity is wonderwel gelegen. U verblijft zo dicht bij de zee dat u ze kunt voelen en zien. Maar uw uitzicht is ook groen: u kijkt neer op het golfterrein en de hippodroom. Het centrum van Oostende, met al zijn mogelijkheden, ligt vlakbij. Infinity biedt u m.a.w. het beste van de drie werelden: de zee, de stad en het groen!Meer informatie en prijzen »


PROJECT 2: VILLA BLANCA (CALONGE, SPANJE)

Villa Blanca is uniek gelegen! U verblijft in een oase van rust in de bergen, en slechts op 8 minuten van het strand en de bruisende badsteden zoals Playa d’ Aro, Palamos... Bereikbaar met de auto (1.270 km) of met het vliegtuig (35 km van luchthaven Girona). Een droom voor het ontdekken van de prachtige Costa Brava met zijn bezienswaardigheden en culinaire toppers of voor een ultieme rustvakantie.Meer informatie en prijzen »


ADVIES EN BEGELEIDING VOOR ONROEREND GOED IN SPANJE

POBA kan bijstand leveren in aan- en verkoop van onroerend goed in de Costa Brava regio. Wij werken hiervoor samen met een expert in de Spaanse onroerend goed sector die reeds jarenlang ervaring heeft in deze streek en uiterst betrouwbaar is. Tevens kunnen wij u in contact brengen met notarissen en advocaten. Onze taak : u als particulier of onderneming of investeringsfonds adviseren en begeleiden bij de aankoop van een onroerend goed (villa, appartement, grond, huis) in de Costa Brava, hetzij voor persoonlijk gebruik, hetzij als opbrengsteigendom.Meer informatie »